Yölinnun uusi virallinen kokoonpano

 

Kuva: Ville Juurikkala.
Vasemmalta oikealle Joni Leino, Jari Luostari, Simo Silmu, Jukka Harju ja Matti Silmu.

Puolen vuoden mittainen etsintä on saatu päätökseen ja uudistunut Yölintu jatkaa keikkailua varmistuneella kokoonpanolla.

Alkuperäismiehityksestä ovat mukana solisti Simo Silmu sekä hänen veljensä kitaristi Matti Silmu. Tuoreina jäseninä mukaan ovat tulleet rumpali Joni Leino, basisti Jari Luostari sekä kitaristi Jukka Harju.

“Puntaroimme pitkään erilaisia soittajavaihtoehtoja, tarjokkaita oli matkan varrella runsaasti. Kriteereinä olivat tietenkin hyvä soittotaito, mutta myös henkilökemioiden täytyy toimia. Tien päällä ollaan kuitenkin runsaasti pitkin vuotta. Yölintu on ollut kuitenkin aina nimenomaan bändi ja siksi siihen piti löytää juuri oikea ryhmä. On mahtavat fiilikset, kun lopultakin saatiin täysimittainen Yölintu kasaan. Uudet kaverit istuvat porukkaan loistavasti, tuoreimpana jäsenenä saatiin mukaan rumpali Joni muutama viikko sitten. Tervetuloa kesän keikoille katsomaan.”, kertovat veljekset Simo ja Matti Silmu.

Tänä viikonloppuna Yölintu nähdään Kuikan lavalla sekä Lappajärvellä. Kesäkiertue jatkuu heinäkuun loppuun, jonka jälkeen on vuorossa parin viikon mittainen loma. Syksyllä lintulaiset juhlistavat 20-vuotista uraansa, jonka kuvioista tiedotetaan lisää kesän lopulla. Uutta albumia miksaillaan parhaillaan ja tuotantopuolella on mukana uutena nimenä mm. Sampo Haapaniemi, joka on tuottanut Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaanin molemmat Emma-palkitut albumit.

Comments are closed.

Wishing Well - Luck Is Blind