Imitaattori Jarkko Tammisella mittava Stars Show Helsingin Peacock-teatterissa 31.10. – 14.12.2013

 

 

image001Huippusuosittu imitaattori Jarkko Tamminen esiintyy Stars Show -nimisellä imitaatio- ja revyyshow’llaan Helsingin Peacock-teatterissa 31.10. – 14.12.2013. Jarkon tuottama spektaakkeli on ensimmäinen laatuaan, jossa näyttelijä imitoi yksin samassa show’ssa 40:tä julkisuudesta tuttua henkilöä. Show’ssa esiintyvät myös Laura Voutilainen sekä tunnetuista tanssijoista koostettu tanssiryhmä, jossa tanssivat Marko Keränen, Ansku Bergström, Matti Puro sekä Katri Mäkinen. Lisäksi lavalla nähdään taitava livebändi.

”Enpä olisi uskonut, millainen työ oli 40 hahmon opettelussa! Äänen lisäksi pitää opetella liikkeet, ilmeet ja eleet sekä hankkia puvustus ja käsikirjoittaa koko esitys. Tuottajan, ohjaajan ja pääesiintyjän roolien yhdistäminen ei aina ole helppoa, mutta päivääkään en vaihtaisi pois. Nyt teen sitä, mistä olen aina unelmoinut”, Jarkko kertoo tulevasta esityksestään.

Jarkko Tamminen on haaveillut omasta imitaatioshow’staan jo 15 vuoden ajan ja perehtynyt alaan opiskelujensa ja töidensä ohella. Huolellisen valmistelutyön pohjaksi hän on muun muassa käynyt katsomassa toistasataa esitystä aina Las Vegasia ja New Yorkia myöten. Jarkko on valmistunut Teatterikorkeakoulusta musiikkiteatterilinjalta, mutta halunnut jatkaa opintojaan erityisesti äänenkäytön alalla. Viime vuodet hän on opiskellut Complete Vocal -tekniikkaa alan oppilaitoksessa Complete Vocal Institutessa Tanskassa, jossa hän on perehtynyt erityisesti lauluimitaatioon.

Jarkko valmistui Teatterikorkeakoulusta Teatteritaiteen maisteriksi vuonna 2008. Hän on esiintynyt mm. Helsingin Kaupunginteatterin Spring Awakening -musikaalin pääroolissa sekä Vares- ja Kaappari-elokuvissa. Jarkko on kehittänyt imitaatiotaidettaan vuosien varrella, ottanut hahmogalleriaansa yhä uusia tunnettuja julkisuuden hahmoja, ja vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen johtavista imitaatiotaiteilijoista.

 

STARS SHOW

Ikäsuositus K-12
29.10. – 14.12.2013
Helsinki, Peacock-teatteri

Liput:
€ 36 – 42 (plus toimituskulut)

http://www.starsshow.fi/

Comments are closed.

Eput-elokuvan traileri

Pahat Kukat

FinFami – The Runner